BS.Player
Válassza ki az Ön nyelvét:

BSPlayer Megjelenési felületek (Skins)

Kill Bill Skin
A következő megjelenési felület mutatása

Kill Bill Skin

Kill Bill movie skin

BS.Player

Felhasználói hozzászólások

Alex: Dear Sirs, I'm lot grateful to you for letting me download and use now the BS Player. It's really wonderful thing to open the window into the free World of music. Thanks a lot again! Ever yours, Alex from Novosibirsk.
jonne v.: fantastic player very easy to use thank you | holiver: me gusta bs player es lo maximo | julio a.: fanatico de bs player....gracias | fernando: muy bueno el programa

BSPlayer - a legjobb multimédia lejátszó (WebM, HD és AVC videó, film, hang, DVD, YouTube) a világon!


A BSPlayer ™ lejátszót több mint 70 millió multimédia felhasználó alkalmazza világszerte és több mint 90 nyelvre fordították már le. Az INGYEN letölthető változatunk letöltéseinek száma meghaladja a versenyképes médialejátszók és a fizetős WebM vagy DVD lejátszók összes letöltéseinek összegét. Mivel a lejátszónk a CPU feldolgozási erőforrásából csak keveset használ fel a multimédia-lejátszáshoz, ezért még azok számára is megfelel, akik kisebb teljesítményű számítógépekkel rendelkeznek. Most végre élvezheti a legjobb minőségű HD DVD és AVCHD formátumú filmek lejátszását minimális rendszerkövetelmények mellett. A BSPlayer képes bármely YouTube filmet közvetlenül az internetről lejátszani és elmenteni azokat a helyi lemezre.

A legfontosabb azonban az, hogy a BSPlayer ™, egy ingyenes média filmlejátszó, amelyet a világ multimédia piacára szántak és amelyet éppen ezért elláttak korszerű felirat opciókkal, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a videótartalom feliratokkal együtt történő megtekintését olyan népszerű feliratformátumokban, mint például: MicroDVD .sub, VobSub .sub + .idx, SubViewer .sub, (Advanced) SubStation Alpha .ssa or .ass, SubRip .srt, VPlayer .txt... . A BSPlayer egyben AVCHD lejátszó is és a szalag nélküli digitális videokamerákban alkalmazott AVCHD (Advanced Video Codec High Definition) videó formátumú filmek lejátszását is lehetővé teszi. A BSPlayer képes automatikusan megkeresni és letölteni az éppen lejátszott videó feliratait, amennyiben ezek elérhetők.

A BSPlayer ™ egy olyan film és médialejátszó szoftver, amely támogatja az összes népszerű videó és audió médiafájl-típust, konténert és formátumot, mint például:
WebM, Xvid, avi, mpg, mpeg-1, mpeg-2, mpeg-4, 3ivx, YouTube videófolyam (streaming), AVC HD (avchd lejátszó), QT QuickTime mov, RM Real media, OGM, Matroska , mkv, asf, wmv, DV, m1v, m2v, mp4, mpv, swf, vob and wav, mpa, mp1, mp2, mp3, Ogg, aac, aif, ram, wma, flv (Flash és YouTube Videó) és még sok más!
BS.Player